Thursday, January 26, 2012

Who's Esya Erisya And Dhya Ladiya?? Tell Me Now

Assalamualaikum semua buat sahabat blogger yang comel lagi cun.. dhya cepat-cepat capai laptop pink terus bukak blogger.com gara-gara nak update blog.. muahahaha.. gigih mengupdate sekarang.. ok! semua tengok title entry dhya ni.. macam nak bergaduh je?? eh eh, mana ade.. meh nak citer sikit.. nak citer pasal biodata kami berdua.. ada yang nak tahu sangat sampai search-search kat pak cik google bebagai.. 

Esya Erisya tu sape?? dia kakak dhya.. tak kan tak tahu lagi.. sape yang tak tahu tu memang tak tahu nak cakap apa..( ok dhya dah mula merepek).. Dhya Ladiya pulak sape?? dhya adik esya la.. hehehe...

Posing ala-ala bidadari sikit..

Nama: Dhya Ladiya Binti Idrus
DOB: 08 March 
Pekerjaan: Student lagi

Pegang payung ala-ala takut hujan.. comel le tu :P

Nama: Esya Erisya Binti Idrus
DOB: 14 February
Pekerjaan: Student lagi

APA ADA DENGAN KAMI???
Memandangkan korang dah tengok gambar-gambar kami yang posing ala-ala bajet comel tu, mesti dah boleh tangkap dah pe benda la sangat yang ada pada kiteorang ni.. kami model muslimah yang berbayar.. kiteorang pon still belajar lagi.. 


kiteorang memang rapat.. ke sana ke mari mesti berdua.. macam belangkas la kiranya.. ada orang cakap kiteorang ni kembar.. korang tengok, ada gaya macam kembar ke?? emm no komen.. walaupun masing-masing dah  meningkat remaja.. kiteorang tetap rapat macam dulu-dulu.. kalau salah sorang tak ada, confirm sunyi sangat la.. nak buat baik sama-sama.. nak buat nakal pon sama-sama.. mana tak nye kiteorang bedua je anak perempuan.. yang lain semua laki.. lagipun beza umur kiteorang tiga tahun je.. sweet tak kami?? hehehe

makeup bese-bese je.. baru nampak real sikit.. hihi

Ok?? dah tahu dah?? nak ke blog esya erisya?? klik http://esyaerisya.blogspot.com ..  thats all.. bye :)

40 comments:

  1. auwww ~
    muka pun nak sama.
    tp sama2 santek! :)

    ReplyDelete
  2. sme je muka..hehe..follow cni yek..!

    ReplyDelete
  3. uihh..segak aihh..
    hehe....dtg folo sni..
    feel free to hit mine back
    http://sangae-ribena.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. comel laaa....teruskan update ur status, hope u will be a famous blogger, one day..:)

    ReplyDelete
  5. kmu cantik :)

    btw tag kmu :)
    http://vaniela1234.blogspot.com/2012/01/mega-giveaway-by-cik-bunny.html

    ReplyDelete
  6. comel kamu berdua :)
    btw singgah sini :)

    ReplyDelete
  7. both gorgeous. btw, how old are u. sebab nmpk mcm students sekolah lagi. ehee.
    tapi model profesional erk. done following. gud luck!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mude lg.. still belasan.. hihi.. tq dear :)

      Delete