Friday, January 27, 2012

Makan Itu Sedap

Assalamualaikum semua.. tangan ni gatal-gatal lagi nak menaip.. bangun cepat-cepat pastu on laptop and terus update.. hahaha.. kalau korang perasan, dhya baru buat tiga post and post ni yang keempat.. dhya pon baru lagi dalam dunia blogging ni.. ok cukup mukadimah ni.. tak payah nak panjang-panjang sangat.. ok dhya nak cerita sikit pasal makan.. bila pasal makan, mesti nak letak gambar makanan.. bagi korang meleleh sikit.. mesti korang cakap, nak jugak!!! hahaha.. tak nak bagi korang :P

 Mesti letak picture tuan blog dulu.. lebih afdal ok.. kasi tunjuk sikit yang dhya tengah makan dot dot dot.. :)

cube teka, benda apa yang ada dalam mangkuk tu?? :)

hari ni dhya ganti maria tunku sabri ok?? hihi.. 
ni adalah tomyam seafood.. memang best.. i like this.. 

 yang ni pulak kruncher cuttlefish..
memang crunch ala-ala makan keropok gitu

 yang ni memang wajib order..
kailan ikan masin.. best :P

 ni pulak stingray saurce.. 
yang ni paling dhya suka.. 
rase masam, masin, manis..
 memang citerasa dhya

 yang ni namanya beefsaurce.. 
tak makan sangat.. sekian... hehe

 ni namanya spicy mellowfish..
 memang spicy sangat.. sampai menangis dhya makan..
 sshhhhhh jangan bagitahu orang.. haha

lepas makan kat restoran phuket, terus ke MacD ni.. tak sah kalau tak makan.. hehe..
so pe lagi jom ramai-ramai pi restoran phuket.. sorry sebab tak boleh nak bagitahu harga-harga makanan tu sebab dhya memang tak tahu.. yang dhya tahu makan je.. hehe.. thats all.. bye comel :)

33 comments:

  1. semua nampak sedap ! nice photoshoot :)

    ReplyDelete
  2. sedap2 hehehhe tengok jer dah sedap :P thanks jengok blog ss :) already be ur follower ya.

    ReplyDelete
  3. sedapnyerrr..

    http://akutetapaku85.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. spicy mellowfish ke nama tu, my faveret!

    ReplyDelete
  5. wow . sdp nye smue mknn tu . nyumnyum . hehehe . btw kite dah follow akak . jom follow kite balek :)

    ReplyDelete
  6. amboi dhya...sedap-sedap belaka :)

    ReplyDelete
  7. cantik ah awak :D btw dah follow.follow me back kay

    ReplyDelete
  8. jengok n follower...blog yg own its own originality ...klu sudi follow le

    ReplyDelete
  9. saya pun suka makan..kaki makan...antara pkwe and makanan..sy pilih makanan..ouchh...hahaha

    ReplyDelete
  10. kita pun suka makan...hahha...ziarah malam hari & follow sini

    ReplyDelete