Wednesday, January 25, 2012

Pembedahan Plastik Lagi!

Assalamualaikum semua.. :).. tak mo citer panjang-panjang sangat.. kesemua blogger-blogger yang cun-cun dan hensem-hensem sekalian, sila dongakkan kepala anda dan lihat title entry dhya ni.. WHAT??? dhya buat pembedahan plastik ke??? eh eh, mana ade la.. wajahku suci dari sebarang suntikan.. haha.. dhya telah menghantar blog dhya ke doktor blog.. kasi dia suntik lebih-lebih sikit.. tahu la dulu blog dhya tak comel macam blog korang.. sekarang?? comel sikit la.. hehehe.. rasa macam puas hati sikit dengan design yang baru ni.. baru bersemangat nak update blog bila blog dah bertukar wajah..

comel tak?? sila cakap comel ok.. :P

Macam biasalah dari dulu sampai sekarang blog dhya mesti colour pink.. tak boleh colour lain.. sebab apa erk dhya suka colour pink??? ha!! sebab pink ni nampak lembut-lembut gitu.. betol tak?? sape peminat pink, dia mesti tahu hati seorang penggemar pink.. :P.. cukop-cukop, sampai sini je dhya merepek.. tunggu entry dhya yang lain.. bye-bye :)

33 comments:

  1. done following u dear @1129... nice la belog ni... previous punya design cane? sebelum dibedah?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq dear.. xmo tnjuk y blm dibedah.. xsanggup.. huhu

      Delete
  2. ahhaa,comel je..orang cantik tu jadi penyeri :D

    ReplyDelete
  3. waahhh..comey la..
    nk wat pembedahan gak..tp doc xde..hihi

    ReplyDelete
  4. seriously, it's really cute.love ur blog :)

    ReplyDelete
  5. hehe , comel la belog sys .
    suke header sys tu !
    menarik :D

    ReplyDelete
  6. cantik la header akak .. jelez-2 ..

    ReplyDelete
  7. Done follow back . Anyway cantik ur new header :)

    ReplyDelete