Friday, February 15, 2013

Me and Me!

Assalamualaikum w.b.t semua..hai hai..Aummm cakkk hehe happy semacam je budak dhya ni..ahaks..memang la happy sebab baru sekarang ada kesempatan nak update blogku yang tersayang ni..hehe..ok now dhya nak cerita pada suatu hari...ecece dah macam cerita budak tadika pulak dah...Ok siyes!!hehe..bila cuti korang biasa buat apa???ok sila jawab dalam hati..muahahahaha(gelak jahat)..ok sesetengah orang bila cuti,pergi memancing,baca buku,buat assigment,shopping and spent time with family....betul tak???eh lupa nak letak satu lagi baca Novel..sebab ada orang yang suka baca novel dan boleh habis kan 1 buah novel dalam satu hari..memang dasyat orang macam ni..dhya pown nak habiskan 1 novel tuw ada la dalam dua tiga hari..ahaks nampak tak kat situ bezanya tuw..huhu tak pe janji baca jugak kan(pujuk diri sendiri)...

Masa cuti ni la kita nak spent time dengan keluarga kan...so masa cuti tahun baru cina tuw dhya ngan family apa lagi gi jejalan bukan gi beraya ya..hehe..mula-mula dhya ingat nak pakai baju warna merah tapi bila difikir-fikirkan balik tak payah nak mengada-ngada cik dhya oi..hehe..nanti orang ingat dhya nk gi raya pulak..huhu..erm raya tahun ni nak pakai baju warna merah la..hehe puasa belum lagi dah sibuk nak raya..ish-ish..Nak tengok gambar tak????anguk cepat...ok tengok ok..


******
******************
********************************
 huhu..tetibe pulak abang dhya nak beli topi mimpi ape entah...dhya jumpa topi colour pink terus excited nak ambik gambar..haha...ok next picture plak..

 Tiba mama masuk tempat baju...ish tahu-tahu je dhya and sis esya ni pantang nampak baju..hehe..sebenarnya baju yang dhya pegang tuw tidak berkenan pown hanya sekadar hiasan untuk diambil gambar..hehehehe..

Dah penat berjalan..singgah minum-minum makan-makan..biasala tuw kan..hehe..kalau tak isi makanan memang tak sah hidup kan kan..hehe..


Time ni dah nak balik..penat ronda-ronda apa lagi kita balik la..hehe..ni picture dengan abang dhya...hehe..ok kalau ada apa-apa nak komen dialu-alukan..jangan segan-segan ya...

Ok Bye-Bye....

5 comments:

  1. apa tjk dlm blog awk sdp ...Jom komen ke entry sy (tidak memaksamu)

    http://queen-sophia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Jom join segmen nie.Byk hadiah menarik mennati! ;) http://penabirumummy.blogspot.com/2013/02/segmen-

    ReplyDelete
  3. comelnya pic ngan keluarga..heheheh

    ReplyDelete