Monday, January 7, 2013

*senyum*

Assalamualaikum korang..hye-hye..macam mana korang semua sihat???dhya rasa sihat kot..ahaks dan dhya doakan semoga korang semua sihat-sihat belaka...Ok sekarang dhya nak cakap pasal senyum..mesti korang pelik kan..ish apa budak dhya ni nak buat entry pasal senyum ni buang tebiat apa..ok relax-relax dhya sebenarnya saja je nak bagi lepas ni korang asyik senyum je tak henti-henti haha padan muka..ok..kenapa kita kena senyum???sila jawab...

 dah fikir ke???ok tengok tak gambar kat atas tuw???ha!!!tu la dhya haha..ok jangan di layan..mesti korang nak termuntah kan dengan ayat yang baru di baca tadi..haha..ok kalau kita senyum mesti orang yang pandang kita tu pown senyum jugak..anda tidak percaya???sila dengar lagu senyum tuw..confirm mesti tahu...lagi satu orang cakap senyum ni boleh awet muda..ha??apa tak  percaya lagi??ok meh sini dhya nak cakap..sebab kalau kita marah mesti ada yang lagi sorang ni akan cakap "heh,tak mo marah-marah nanti cepat tua..cuba senyum cikit.."..then kita pown senyum lepas tuw dia akan cakap "ha!!!macam tuw la"...RT jika anda pernah mengalaminya..ececeh dah macam twitter pulak dah..ish-ish kuat sungguh pengaruh twitter ni...huhu

Eh-eh kenapa gambar nombor dua ni dia masam je ni..ish tak awet muda la macam ni..heh!!heh!!!budak muka oren,tak mo masam-masam muka macam ni nanti cepat tua..awk nak ke???hehe..ok cakap sorang memang bagus pown budak dhya ni..muahahaha..orang cakap,bila pagi-pagi kita kena mulakan hari dengan senyuman baru la dimurahkan rezeki and lagi satu haruslah mulakan hari dengan fikiran yang positif..
 
 

ha!!!tengok dia pown boley senyum kenapa tidak anda..ecececeh ayat...ololololo chumel nya dia ketawa..apa yang lucunya tuw sampai ketawa pejam-pejam mata tuw..muahahaha..kita kena la senyum tapi kalau dah senyum sorang-sorang tuw parah sikit tuw..huhu..tapi orang zaman sekarang ni dah banyak senyum sorang-sorang nak tahu time bila??ha!!!time dia tengah baca mesej dari somebody..ala somebody yang teristimewa la tuw...huhu..tapi apa pown erm boley tak nak tuju lagu???huhu nak nyanyi sikit ni korang baca ya nak dengar kang tak boleh..huhu 'senyum tak perlu kata apa-apa'..ok sampai situ je haha...lepas ni kita pakat senyum ramai-ramai ok!!!

Bye-Bye!! :)


8 comments:

  1. senyum kan sedekah..manis plak tu..hihi

    ReplyDelete
  2. tengok beruk tu senyum sejuk hati rasa. binatang pun tahu senyum, tak seperti sesetengah manusia nak senyum pun kedekut muka kelat je. btw done follow u dear - Noob

    ReplyDelete
  3. hye..senyum sokmo :) btw,sy follow sini ye.. free2 nt,jum singgah blog sy. :) salam

    ReplyDelete
  4. assalammualaikum, is singgah blogwalking sambil isi/klik tabung $$ jemput singgah blog is ye?

    cutenyer owner blog nie. lagi cute kalau letak shoutbox dari busuk.org dan iklan daripada Nuffnang.

    Santai iskandarX
    Info Corner by Noor Mala Shahar
    iskandarX Society
    Santai iskandarX

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum, is singgah blogwalking sambil isi/deposit tabung ads $$ jemput singgah blog is ye?
    http://iskandarx-society.blogspot.com/2013/01/jejak-blogwalking-iskandarx.html

    ReplyDelete
  6. Wasalam.. Bila kita senyum hati kita pun sejuk.. bukan hati kita je sejuk hati orang sekeliling pun akan turut sejuk.. :) kalau dah senyum sorang2 tu ea bahaya. haha.. Kelakar betul tengok gambar monyet tu gelak. kah3.. kemain lebar dia gelak.

    ReplyDelete