Thursday, November 22, 2012

saya dan cuti!!

Asalamualaikum semua..Hye-hye!!Ingat lagi tak kat blog ni??Ha!!Apa??Tak berapa nak ingat?Ada yang tak ingat langsung??Tak pa-tak pa..Blog ni memang tak berapa nak berfungsi sangat kerana tuan blognya terlampau sibuk..hehe..Sebenarnya dhya terlupa email blog ni..password ingat plak..tu yang pelik tuw..hadoi,puas dhya ingatkan balik..nasib baek kat laptop lagi saya tuw ade teteranya email dhya ni..kalau tak alamatnya tak berbuka la blog ni..kesian..

Ok!!tak nak cakap banyak-banyak pasal terlupa email tuw..buat malu aje..haha...sekarang dhya nak cerita pasal cuti-cuti dhya..haha..pada bulan-bulan yang lepas..haha...memang percutian ni dah lama dah..tapi dalam tahun ni la bukan tahun lepas punya ya..abang-abang dhya sibuk tanya nak cuti kat mana...bila dhya jawab diorang akan cakap "tak best la tempat tuw"..eee tadi tanya sangat bila orang dah jawab cakap tak best la apa la....ish-ish...last-last korang nak tahu tempat mana yang dipilih oleh abang-abang dhya tuw?????korang nak tahu tak ni???tempat nya ialah..JENG-JENG!!!!


Haha...macam lucu plak bila tengok gambar sendiri ni...ha!!ni la tempatnya...kalau nak jumpa tempat ni silalah pergi ke Kuantan,Pahang...nak tahu best ke tak sila tanya pada orang yang pernah pergi ke tempat itu...siapa lagi kalau bukan CIK Dhya kita...hehe...mestilah best...kat mana-mana dhya pergi bercuti pown best...masa nak cari resort ni kitaorang sampai sesat tahu...eee...apalah..jangan salah kan dhya..salahkan abang dhya sebab dia yang drive..haha...Eh-eh..terlupa plak nak letak gambar bersama mama and sis dhya...ehem-ehem..kang tak letak kang ada pulak yang merajuk nanti...haha


Ya Allah comeynya yang tutttttttt..haha...sudah-sudah jangan nak perasan sangat dhya oit...nanti ada yang termuntah pulak nanti...

kat resort dia pown ada kolam..sebenarnya,sebelum pergi kolam ni kitaorang dah merendam dah kat pantai...huhu..lepas tuw kitaorang pergi merendam pulak kat kolam ni..memang lepas mandi tuw kecut la badan kitaorang ni,,huhu...apasal dhya nampak gemuk plak ni???tolong jangan jawab...hehe

  Harap maklum!!!lelaki ini bukan lah boyfie dhya ataupun tunang ataupun husband...kalau nak kenal ni la abang dhya...nak pergi blog dia tekan sini ezadraizad.blogspot.com...jangan segan silu nak singgah ya..hehe..korang agak-agak macam over tak dhya muncung tuw????sila jawab dalam hati :)

 Ni pulak gambar masa senja...snap gambar ni pown dalam pukul 7 lebih macam tuw la..dhya pown tak ingat...kalau rasa berminat boleh la bawak anak-anak ke,mak ayah ke jalan-jalan kat kuantan...sekarang pown musim cuti sekolah kan apasalah nya luangkan masa untuk orang tersayang kan..ecececeh ayat tak leh bla..haha...anak yang cuti,mak ayah tak cuti betul tak???kalau macam tuw semua pergi hospital mintak mc five days ok!!!hehe...ok la...
BYE-BYE!!!!


28 comments:

  1. salam..datng baca n komen n follow blog dhiya..bestnyer g bercuti..hihi

    ReplyDelete
  2. singgah sini=)

    singgah.jom support pjaz dlm contest anjuran denaihati..hanya klik G+ di bwh entri contest, TQ so much ^^http://www.cikpjaz.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian.html

    ReplyDelete
  3. bestnye dapat pergi bercutiiiiiiiiiiiiiiii.

    ReplyDelete
  4. dah follow balik...bestnya dapat g pahang!

    ReplyDelete
  5. Whoa. abg pun ada blog. hehehe =D

    ReplyDelete
  6. Heyy sis. Comelnya blog kamu. Btw, sy sudah follow. FOllower 1273 itu sayee, Hehe. Takde shoutbox eh ? Btw singgaj sini http://fathninsaris-official.blogspot.com/ ;)

    ReplyDelete
  7. dah follow.. nice blog.. salam perkenalan.. :)

    ReplyDelete
  8. hyeeee...singgah anddd follow... :) comel blogg...pinkkkk

    ReplyDelete
  9. bestnyaa bercuti. huhu. singgah sambil follow! :D #1277

    ReplyDelete
  10. lama dah tak bercuti dgn family ramai2 ni. best, kan?

    ReplyDelete
  11. tlg follow blog saya kay
    http://www.rashidajusoh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. follow done.... please foll me back

    ReplyDelete
  13. best kan dpt bercuti ? hehe . done follow here . follow me back .

    ReplyDelete