Tuesday, July 10, 2012

Sushi King!

Assalamualaikum semua..wah!!!lama berdiamkan diri tiba-tiba dhya muncul balik..hehe..saya bukan apa cuma tak de masa je..huhu..ayat yang mengecewakan..and now dhya nak cakap sikit pasal apa dhya ni busy sampai tak update blog ni..sebenarnya dhya baru je cuci-cuci blog dhya ni almaklumlah banyak sangat sawang kan..korang pun mesti rasa macam tu jugakkan...ish-ish memalukan je la budak dhya ni..sebenarnya dhya busy sangat tahun ni sebab apa korang nak tahu tak???sebab dhya pun tak tahu kenapa dhya boleh sebuk sangat tahun ni..YESSSSSS!!!!jawapan yang sangat bagus tu dhya teruskan lagi...(sambil tangan di bahu dan mata pandang ke atas)....

Ok nak start macam mana ni ya????ok macam ni la...objektif dhya update blog untuk kali ni adalah untuk menunjukkan sedikit beberapa keping gambar dhya semasa di sushi king...ayat skema sudah keluar dah..huhu..terukkan dhya ni..hem...memalukan...dhya pergi sushi king bersama kakak yang tersayang dan semestinyalah dengan parents kan...parents adalah segala-galanya...ecececeh ayat tak boleh bla...almaklumlah dah lama tak update memang macam ni pun perangainya...huhu...Ok NOW!!!jom kita tengok gambar sama-sama biarlah gambar yang ceritakan ok!!!

*******************************
***********
****


Betul-betul..makanan ni memang sihat!!!!

Wajib tunjuk tuan blog dulu...muahahaha

Nak tahu apa ni???Ha!!ni la Black Papper Udon..Kalau korang pergi cuba try makanan ni..Best sangat-sangat nak tahu cuba la sendiri :)

YESSSS!!!Ni la kakak kesayangan saya tu..Esya Erisya..Jangan jatuh hati pulak ye....hehe

Ok!!Ni pulak Cheese Roll Chicken...Tak tahu nak cakap apa yang penting memang best la..

Ya saya tahu korang tengah syok tengok yang belakang tuw kan..Jangan tengok pok pale kang..hehe tengok dhya je...huhuhu

 Ala dah habis....hem..:(

Kesimpulannya,makanan kat sushi king ni semuanya best-best belaka..kalau pergi sana tak sah la kalau kita tak try sushi kan namapun sushi king so apa lagi pergi cepat-cepat bersiap..Jom kita ramai-ramai serbu Sushi King...huhu..Dah macam duta je dhya ni..hehe..Ok la..Jumpa lagi..Bui-Bui..;)

17 comments:

  1. haz pun suka gilaaa makan kt sushi king. tmpt feveret! heheh. yg black peppr udon tu x pernah rse lg. nanti nk try lah. hee ^^

    ReplyDelete
  2. seumur hidup tak pernah mkn sushi ..teruk btoi..kihkih

    ReplyDelete
  3. adoi cm ner ye blh terima mkanan tu....
    jelos2 sngt2...

    ReplyDelete
  4. singgah sini ..wa sushi .. :) feberettt

    ReplyDelete
  5. i tak pena makan sushi sebab x pndai makan..hehe

    ReplyDelete
  6. sushi ? eyqa tak pernah makan . hehe

    p/s : eyqa follow sini :D

    ReplyDelete
  7. dulu kwn prnh pksa try sushi , tp tekak tetap tk berkenan. huhu

    ReplyDelete
  8. sedapnye sushi!! fevret nih!! anyway, nice blog. like2 :D done follow you ye. hee

    ReplyDelete
  9. salam si cantik manis..diera singgah sni :D
    ewaaahh..sedap nye mam sushi :D

    ReplyDelete
  10. ok . ta boelh tgk lama2 gmbr sushi . .
    pepagi ni dah lapar pulak perut T_T

    ReplyDelete
  11. sis semut bukan penggemas susshi.. tapi kalau ajak teman makan tu, boleh la makan... =) mcm sedap je black pepper udon tu... =)

    ReplyDelete